?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Mar. 21st, 2005

Yoinked from Iago. (I seem to steal memes from him often- run away Iago I'm stalking you! :)

1. Tell me something obvious about you.
Ans: I stare at people a lot.

2. Tell me something about you that many don't know.
Ans: Many don't know it for a reason, so I'll have to pass on this one.

3. What is your biggest fear?
Ans: Bees, Hornets, Wasps. And no I'm not allergic.
4. Safe Route or Shortcut?
Ans: Neither, I just get lost turning down random streets for no particular reason.

5. Name one thing you can't buy with money.
Ans: A pen while waiting in line at the post office.

6. What is your most treasured posession?
Ans: My identity.

7. What is the one thing you hate most about yourself that you do often?
Ans: Waste money.

8. Tell me something sexually about you that I don't know.
Ans: Uh. Hrm. I like being marked. :)

9. Tell me something sexually about you that everyone knows.
Ans: Wolves.

10. What is your favorite lie to tell?
Ans: "That's fair enough."

11. Name something you've done once that you can't wait to do again.
Ans: Crew Chiefed for a race team.

12. Are you the jealous type?
Ans: I barely even know what that emotion feels like, honstly. So no.
13. What is the one person place or thing that you can't say no to?
Ans: A Werewolf.

14. What is the nicest thing someone has ever done for you?
Ans: Wiped my ass. Long story.
15. If you could do something crazy right now, what would it be?
Ans: Go on a shooting spree.

16. When was the last time you cried?
Ans: Last week.

17. When was the last time you felt so good that nothing else mattered?
Ans: Hmm. A couple weeks ago.

18. Do you feel comfortable in public with no shirt on?
Ans: Not really.

19. Name something embarassing you did while you were drunk.
Ans: Barfed.

20. If you post this in your journal would you like me to answer it.
Ans: Of course.

- Keman

Comments

( 1 comment — Leave a comment )
doniago
Mar. 21st, 2005 05:19 pm (UTC)
Cool, I have a stalker. What will Galen say? What will Galen think? What will Galen do?

Will it be kinky?

BTW, you and Galen did it wrong. You're supposed to do it as a comment, not as a post. Otherwise the last question makes no real sense. :)

Were you saying you want me to come up with some new answers for you? I can do that.
( 1 comment — Leave a comment )

Profile

Galen
wolffit
Galen Wolffit

Latest Month

November 2015
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Page Summary

Powered by LiveJournal.com
Designed by Tiffany Chow